ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Καλέστε μας:

2661550660
Wishlist

Το "ΠΗΓΗΒΕΒΕ" σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί.

Για να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή πληρωμής με πιστωτική κάρτα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Χρησιμοποιούμε μια ασφαλή πύλη πληρωμής για να διασφαλίσουμε το απόρρητο των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας. Λάβετε υπόψη ότι δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στους διακομιστές μας και ότι η πληρωμή σας διεκπεραιώνεται απευθείας από την πύλη πληρωμής της τράπεζας. Σε περίπτωση τυχόν προβλημάτων με την πληρωμή σας, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας ή τον πάροχο της πιστωτικής σας κάρτας.

B. Κατάθεση σε λογαριασμό της επιχείρησής μας.

Εάν προτιμάτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας στο Pigibebe μέσω τραπεζικού εμβάσματος, μπορείτε να το κάνετε καταθέτοντας το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με το όνομα Μπάρκας Χρήστος, ο ιδιοκτήτης του Πηγή bebe :

 

 

Αριθμός λογαριασμού: 681 00 2002 014748

IBAN: GR77 0140 6810 6810 0200 2014 748

 

 

 

Αριθμός λογαριασμού: 5450 074908 652

IBAN: GR55 0172 4500 0054 5007 4908 652

Αφού πραγματοποιήσετε τη μεταφορά, πρέπει να ειδοποιήσετε την Πηγή bebe για την πληρωμή σας στέλνοντας ένα email στο INFO@PIGIBEBE.GR και επισυνάπτοντας αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης ή καλώντας τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών στο 26615-50660. Σημειώστε ότι η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας.

 

 

Εάν προτιμάτε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή κατά την υποβολή της παραγγελίας σας στο Pigibebe.gr. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει ένα επιπλέον κόστος 3,00 ευρώ για αυτόν τον τρόπο πληρωμής, το οποίο είναι μια τυπική χρέωση που επιβάλλεται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Αυτό το κόστος δεν μπορεί να αποφευχθεί, αλλά πιστεύουμε ότι η ευκολία πληρωμής κατά την παράδοση αξίζει την επιπλέον χρέωση. Με την αντικαταβολή, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα πληρώσετε μόνο για τα προϊόντα που λαμβάνετε και δεν χρειάζεται να παρέχετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή να κάνετε ηλεκτρονικές πληρωμές. Ο courier μας θα εισπράξει την πληρωμή από εσάς κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνση που επιλέξατε. Λάβετε υπόψη ότι η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες που περιλαμβάνουν έπιπλα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τις επιλογές πληρωμής ή αποστολής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu