ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Καλέστε μας:

2661550660
Wishlist

Καλώς ήρθατε στο pigibebe.gr, όπου προσφέρουμε μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες του παιδιού σας. Είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που είναι αφιερωμένη στην ευημερία των παιδιών από το 1990 και είμαστε περήφανοι που κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των οικογενειών σε όλη την Ελλάδα.

Στο pigibebe.gr πιστεύουμε ότι κάθε προϊόν που πουλάμε πρέπει να είναι της υψηλότερης ποιότητας και να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μας. Γι' αυτό δοκιμάζουμε προσωπικά κάθε προϊόν που προσφέρουμε και πουλάμε μόνο αντικείμενα που θα ήμασταν άνετα να χρησιμοποιήσουμε με τα δικά μας παιδιά.

Κατανοούμε ότι η αγορά προϊόντων για το παιδί σας μπορεί να είναι συντριπτική, γι' αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Εάν υπάρχει κάποιο προϊόν που πιστεύουμε ότι δεν είναι κατάλληλο για το παιδί σας, θα σας ενημερώσουμε και θα προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις που πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσουν καλύτερα.

Πιστεύουμε ότι το κλειδί για τη λειτουργία ενός επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η οικοδόμηση σχέσεων με τους πελάτες μας. Θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας και θέλουμε να επιστρέφετε στο pigibebe.gr ξανά και ξανά. Γι' αυτό εκτιμούμε τόσο πολύ τα σχόλιά σας. Εάν έχετε ένα λεπτό, αφήστε μας μια ειλικρινή κριτική στη σελίδα μας στο Facebook. Τα σχόλιά σας μας βοηθούν να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και διασφαλίζει ότι θα συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το pigibebe.gr. Είναι τιμή μας που σας έχουμε ως πελάτη και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε εσάς και την οικογένειά σας για τα επόμενα χρόνια.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu