ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Καλέστε μας:

2661550660
Wishlist
INGLESINA Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Inglesina Darwin 360° I-Size Base Black

Κωδικός Προϊόντος: AV04P0000
Διαθέσιμο σε 15-20 μέρες

249,00€

Ασφάλεια κατά τις μετακινήσεις

Εξασφαλίζει μία σταθερή σύνδεση με το κάθισμα του αυτοκινήτου και είναι εξοπλισμένη με προστασία από τις συγκρούσεις για τη μέγιστη προστασία κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων και των ταξιδιών με το αυτοκίνητο.

Απλή και ασφαλής εγκατάσταση

Χρησιμοποιώντας τη βάση, η εγκατάσταση του παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο θα είναι γρήγορη και εύκολη. Οι ενδείξεις σωστής εγκατάστασης επισημαίνουν άμεσα ότι το παιδικό κάθισμα έχει εγκατασταθεί σωστά ή όχι.

Ταξιδέψτε χωρίς ανησυχίες

Ο μηχανισμός περιστροφής σας επιτρέπει να στρίβετε εύκολα το κάθισμα προς την πόρτα, διευκολύνοντας την τοποθέτηση και την αφαίρεση του παιδιού από το κάθισμα. Από τη γέννηση έως 4 ετών Η βάση Darwin 360° ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού συνοδεύοντάς το από τη γέννηση έως τα 4 έτη.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα παιδικά καθίσματα Darwin Infant ή Darwin Infant Recline και με το παιδικό κάθισμα του επόμενου σταδίου Darwin Next Stage i-Size.

Για το σύστημα μεταφοράς επιλέξτε ένα βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin (Darwin Infant ή Darwin infant Recline) και συνδυάστε το με τη βάση αυτοκινήτου Darwin 360° i-Size.

 Μπορείτε να ολοκληρώσετε το σύστημα Darwin με το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου του επόμενου σταδίου ανάπτυξης Darwin Next Stage που θα συνοδεύει το παιδί σας έως και 4 ετών (105 εκ.), χρησιμοποιώντας την ίδια βάση.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦOΜΕΝΗ ΒAΣΗ

- Περιστρεφόμενη βάση παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου εγκεκριμένη σύμφωνα με το πρότυπο ECE R129/03 i-Size.

- Ο μηχανισμός περιστροφής σας επιτρέπει να στρίβετε εύκολα το κάθισμα προς την πόρτα, διευκολύνοντας την τοποθέτηση και την αφαίρεση του παιδιού από το κάθισμα.

- Εξασφαλίζει σταθερή εγκατάσταση στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο λανθασμένης εγκατάστασης του παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο, χάρη στις ενδείξεις σωστής τοποθέτησης.

  • INGLESINA

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu