ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Καλέστε μας:

2661550660
Wishlist
CYBEX Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Cybex Solution S2 i-Fix

Κωδικός Προϊόντος: 522002265
Διαθέσιμο σε 15-20 μέρες

199,95€


Ένα κάθισμα αυτοκινήτου που είναι τόσο ευέλικτο όσο χρειάζεται να είναι οι γονείς. Το κάθισμα αυτοκινήτου Solution S2 i-Fix μεγαλώνει με το παιδί σας από τριών έως δώδεκα ετών, παρέχοντας την τέλεια εφαρμογή σε κάθε βήμα.

Το κάθισμα αυτοκινήτου Cybex Solution S2 i-Fix έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ασφαλή και άνετη οδήγηση στο παιδί σας κατά τη διάρκεια των αναπτυξιακών του ετών. Με έμφαση στην ασφάλεια, το κάθισμα αυτοκινήτου διαθέτει ένα πατενταρισμένο ανακλινόμενο προσκέφαλο που διασφαλίζει ότι το κεφάλι του παιδιού σας βρίσκεται σε προστατευμένη θέση, που περιβάλλεται από προστατευτικά για το κεφάλι και τους ώμους του καθίσματος. Επιπλέον, το προηγμένο γραμμικό σύστημα προστασίας από πλευρική πρόσκρουση βοηθά στην εκτροπή των δυνάμεων πρόσκρουσης μακριά από το παιδί σας σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

Καθώς το παιδί σας μεγαλώνει, το κάθισμα αυτοκινήτου Solution S2 i-Fix μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί για να συμβαδίζει με αυτό. Η λειτουργία ρύθμισης ύψους με το ένα χέρι έχει 12 ρυθμίσεις, διασφαλίζοντας ότι το κάθισμα αυτοκινήτου θα βρίσκεται πάντα στο σωστό ύψος, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα μεγαλώνει το παιδί σας.

Το κάθισμα αυτοκινήτου διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού που διασφαλίζει ότι το παιδί σας παραμένει άνετο σε μεγάλες βόλτες με το αυτοκίνητο, ενώ το σύστημα ISOFIX παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και σταθερότητας. Το εξαιρετικά φαρδύ και βαθύ μαξιλάρι καθίσματος, καθώς και η ρυθμιζόμενη πλάτη, διασφαλίζουν ότι το παιδί σας είναι πάντα άνετο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Το κάθισμα αυτοκινήτου Cybex Solution S2 i-Fix είναι συμβατό με μια σειρά αξεσουάρ, όπως το καλοκαιρινό κάλυμμα, οι οδηγοί ISOFIX και η ποτηροθήκη, καθιστώντας το μια ευέλικτη και πρακτική επιλογή για τους γονείς. Με υφασμάτινα καλύμματα που πλένονται στο πλυντήριο, η φροντίδα του καθίσματος αυτοκινήτου είναι επίσης εύκολη και χωρίς προβλήματα.

  • Weight: from approx. 15 to 50 kg
  • Age: from approx. 3 years up to 12 years
  • CYBEX

  • Άπο 15 έως 36 κιλά

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu