ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Καλέστε μας:

2661550660
Wishlist
CYBEX Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Cybex Pallas G i-Size

Κωδικός Προϊόντος: 522002195
Διαθέσιμο σε 15-20 μέρες

299,95€


Το Cybex Pallas G i-Size είναι ένα premium κάθισμα αυτοκινήτου σχεδιασμένο να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης στο παιδί σας. Κατάλληλο για παιδιά από 15 μηνών έως 12 ετών.

Το Cybex Pallas G i-Size είναι ένα premium κάθισμα αυτοκινήτου σχεδιασμένο να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης στο παιδί σας. Κατάλληλο για παιδιά από 15 μηνών έως 12 ετών, αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου προσφέρει μια μακροχρόνια λύση για τις ανάγκες του αναπτυσσόμενου παιδιού σας. Το Pallas G i-Size διαθέτει ρυθμιζόμενη ασπίδα πρόσκρουσης που προσφέρει ανώτερη προστασία σε περίπτωση σύγκρουσης, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμών στον αυχένα. Επιπλέον, το κάθισμα αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένο με προηγμένο σύστημα πλευρικής προστασίας Plus, το οποίο απορροφά ενέργεια και παρέχει πρόσθετη προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα χρησιμοποιώντας το σύστημα ISOFIX και προσφέρει πολλαπλές θέσεις ανάκλισης για την άνεση του παιδιού σας. Το Cybex Pallas G i-Size έχει δοκιμαστεί αυστηρά και πιστοποιηθεί ώστε να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του παιδιού σας και την ηρεμία του μυαλού σας ενώ βρίσκεται στο δρόμο.

Τα καθίσματα αυτοκινήτου CYBEX Pallas εμπιστεύονται οι γονείς εδώ και χρόνια για να κρατούν τα παιδιά τους ασφαλή στο δρόμο. Το Pallas G i-Size είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη σε αυτή τη βραβευμένη σειρά, αντιπροσωπεύοντας χρόνια επιτυχημένης καινοτομίας και βασισμένης στο ισχυρό ιστορικό της τεχνολογίας ασπίδας πρόσκρουσης. Αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου προσφέρει ακόμα καλύτερη ασφάλεια και ευκολία στη χρήση, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμών στον αυχένα κατά 40%.

Το Pallas G i-Size είναι ένα κάθισμα αυτοκινήτου που μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας, προσφέροντας περισσότερα από 10 χρόνια άνεσης και προστασίας. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 15 μηνών έως 12 ετών, με εύρος βάρους 9 - 50 κιλά και εύρος ύψους 76 - 150 cm. Αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου συμμορφώνεται με τα πρότυπα i-Size Norm και UN R129/03, διασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για το παιδί σας.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Pallas G i-Size είναι η προηγμένη τεχνολογία ασπίδας πρόσκρουσης, η οποία εμποδίζει το κεφάλι του παιδιού να γέρνει προς τα εμπρός όταν κοιμάται και παρέχει ανώτερη ενσωματωμένη προστασία από την πλευρική πρόσκρουση. Το κάθισμα μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε μια άνετη θέση ύπνου και παρέχει κυκλοφορία αέρα για την άνεση του παιδιού σας τις ζεστές μέρες.

Η εγκατάσταση του Pallas G i-Size είναι διαισθητική και χωρίς προβλήματα και μπορεί να ασφαλιστεί σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας το σύστημα ISOFIX. Τα υφασμάτινα καλύμματα του καθίσματος αυτοκινήτου πλένονται στο πλυντήριο στις 30°, εξασφαλίζοντας εύκολη συντήρηση.

Το Pallas G i-Size είναι επίσης συμβατό με πρόσθετα αξεσουάρ, όπως ποτηροθήκη και οδηγούς ISOFIX. Είναι σημαντικό να προσέχετε το λογότυπο i-Size κατά την εγκατάσταση του καθίσματος αυτοκινήτου, καθώς είναι κατάλληλο μόνο για χρήση με οχήματα συμβατά με i-Size. Εάν το όχημά σας δεν είναι συμβατό με i-Size, είναι σημαντικό να ελέγξετε τη συμβατότητα του οχήματός σας και να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της CYBEX εάν είναι απαραίτητο.

Συνολικά, το CYBEX Pallas G i-Size είναι η τέλεια εφαρμογή για τα επόμενα χρόνια, προσφέροντας ανώτερη ασφάλεια, άνεση και ευκολία στη χρήση για το παιδί σας. Με πάνω από μια δεκαετία χρηστικότητας, αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου θα είναι πάντα έτοιμο να προστατεύσει το αγαπημένο σας πρόσωπο στο δρόμο.

  • CYBEX

  • Άπο 9 έως 36 κιλά

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu