0

Τρόποι Αποστολής & Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές γίνονται με courier εκτός από παραγγελίες που περιλαμβάνουν έπιπλα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα οπότε και θα πρέπει να μεσολαβήσει επικοινωνία μαζί μας για να σας ενηρώσουμε για το κόστος. Η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είναι η Elta Courier και η Γενική Ταχυδρομική.

Όλα τα προϊόντα στέλνονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα. Εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εμάς, και κατόπιν συνεννοήσεως , επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας.

Κόστος Αποστολής

Για παραγγελίες μέχρι 39.00 ευρώ το κόστος της αποστολής είναι 2.9 ευρώ.

Για παραγγελίες από 39 ευρώ και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας σας, αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής Αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

Επιστροφές προϊόντων

Το Pigibebe μπορεί να αντικαταστήσει ένα προϊόν που παραλάβατε, το οποίο είναι ελαττωματικό από τον κατασκευαστή του κατά την κρίση του. O πελάτης πρέπει να μας ενημερώσει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος βαραίνουν αποκλειστικά εσάς αρχικά, αλλά αν αποδειχθεί ότι το προϊόν είναι όντως ελαττωματικό, παραλαμβάνετε νέο προϊόν με όλα τα έξοδα αποστολής (συμπεριλαμβανομένων των αρχικών) να βαραίνουν αποκλειστικά εμάς.

Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας του πελάτη, συνετό θα ήταν να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ή μέσω email, για να αντικατασταθεί το προϊόν. Σε αυτή τη περίπτωση τα έξοδα βαραίνουν αποκλειστικά εσάς.

Σε περίπτωση που το λάθος στην παραγγελία είναι δικό μας ή ενός εκ των προμηθευτών μας σχετικά με κάποιο προϊόν το οποίο παραλάβατε, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και μην προσπαθήσετε να το τροποποιήσετε ή προσπαθήσετε να το επισκευάσετε κατά την κρίση σας, γιατί δεν θα μπορεί να γίνει επιστροφή. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην συσκευασία που το παραλάβατε και σε άριστη κατάσταση, ακόμη και αν πρόκειται για λάθος δικό μας, καθώς προϊόν που έχει τροποποιηθεί ή αλλοιωθεί δεν γίνεται αποδεκτό επιστροφής από τον κατασκευαστή και τον προμηθευτή.

 

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ 24%