0

Παιδικό Δωμάτιο: Το Απόλυτο Σχέδιο Οργάνωσης!

Παιδικό Δωμάτιο: Το Απόλυτο Σχέδιο Οργάνωσης! - pigibebe.gr Blog

Όταν όλα τα παιχνίδια είναι πεταμένα και τα βιβλία διασκορπισμένα και δεν μπορείτε να βρείτε με τίποτα άκρη, σίγουρα το σπίτι έχει φτάσει σε κατάσταση συναγερμού!!

Και τι κάνουμε; Αλλάζουμε σπίτι;

Φυσικά, όχι! Απλά το οργανώνουμε με απλές κινήσεις!   

Ένα πολύ οργανωμένο δωμάτιο με λίγα έπιπλα και τακτοποιημένα τα πράγματα του παιδιού μας θα αναπτερώσει την ψυχολογία μας!

Δείτε εδώ τρόπους οργάνωσης:

  • Ρούχα, Παπούτσια και Τσάντες ή Καπέλα: Ιδανικά σε μια ντουλαπίτσα καλό είναι να έχουμε μεγάλα συρτάρια και κρεμάστρες που θα τακτοποιούμε τα ρούχα, ώστε να μην τσαλακώνονται. Ακόμα, προσθέστε καλαθάκια και κουτιά,που είναι σίγουρη λύση για να τακτοποιείτε καλτσάκιαεσώρουχαπαπουτσάκιακαπέλα!
  • Παιχνίδια… Παιχνίδια παντού!!! Μην απογοητεύεστε, υπάρχει λύση… Δυστυχώς, δεν μαζεύονται όλα σε ένα δωμάτιο, αλλά μπορείτε να έχετε κάποιες γωνιές με διάφορα επιπλάκια αποθήκευσης, που θα βάζετε μέσα τα παιχνίδια. Απαραίτητα είναι τα καλάθια, τα κουβαδάκια, τα μπαούλα, σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, τα οποία θα λειτουργήσουν επικουρικά στα μεγαλύτερου όγκου έπιπλα.

Το παιδί μεγαλώνει και οι ανάγκες αλλάζουν, γι΄αυτό προτιμήστε επιπλάκια και είδη αποθήκευσης που θα ακολουθούν το παιδί σας στην ροή των αναγκών του!

Δημιουργήστε κάποιους χώρους μελέτης και αποθήκευσης γραφικής ύλης και βιβλίων από τις πρώτες κιόλας ζωγραφιές του παιδιού σας!

Να θυμάστε ότι το δωμάτιο δεν είναι μόνο για παιχνίδι! Είναι ο χώρος όπου το παιδί σας μαθαίνειεξερευνάδιασκεδάζειξεκουράζεται.

Φτιάξτε του την πιο ωραία φωλίτσα! Καλή σας επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *