0
Ο απόλυτος οδηγός για τις βόλτες σας με το μωρό! - pigibebe.gr Blog

Ο απόλυτος οδηγός για τις βόλτες σας με το μωρό!

Ο απόλυτος οδηγός για τις βόλτες σας με το μωρό! - pigibebe.gr Blog

Τι και αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι; Το μωρό θέλει και χρειάζεται να παίρνει καθαρό και φρέσκο αέρα, όσο κρύο ή ζέστη και αν έχει!!

Ετοιμαστείτε και φύγαμε…

Όμως, μην ξεχάσετε πρώτα να απαντήσετε κάποιες σημαντικές απορίες σας:

  • Μπορείτε να βγείτε με το μικρό σας βόλτα; Είναι η πρώτη βόλτα; Αν ναι, καλό θα ήταν η διάρκεια των εξόδων σας να αυξάνεται σταδιακά. Η πρώτη του βόλτα είναι προτιμότερο να γίνει από την 2η-3η εβδομάδα της ζωής του και μετά, υπό κατάλληλες συνθήκες.
  • Αέρας, βροχή, ή πολλή ζέστη; Η αλήθεια είναι ότι η εξωτερική θερμοκρασίαεπηρεάζει κατά πολύ την απόφασή μας, αν θα πρέπει να βγάλουμε βόλτα το μωρό. Οι ακραίες θερμοκρασίες σίγουρα δεν είναι καλές ούτε για εμάς τους ενήλικες, αλλά όλοι χρειαζόμαστε τον καθαρό αέρα! Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε να ντύνετε το μικρό μωρό ένα επίπεδο πιο ζεστά από εσάς
  • Ποιο είναι το κατάλληλο μέρος για βόλτα; Μια παιδική χαρά, που επιτρέπει την κυκλοφορία του καθαρού αέρα και το ταυτόχρονο παιχνίδι και την συναναστροφή με άλλα παιδιά. Εάν έχετε βρέφος, αποφύγετε τους κλειστούς χώρους καθώς κινδυνεύει από ιώσεις και κρυολογήματα.
  • Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα απαραίτητα, όπως: πάνες, μωρομάντηλα, κάποιες αλλαξιές μην τυχόν και λερωθεί, σνακ και νερό.

Αφού ετοιμάσατε το παιδί σας και τα πράγματά σας, είσαστε έτοιμοι για μοναδικές εξερευνήσεις!

Καλά να περάσετε!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *