0
Επιχείρηση: Ύπνος Μωρού! - pigibebe.gr Blog

Επιχείρηση: Ύπνος Μωρού!

Επιχείρηση: Ύπνος Μωρού! - pigibebe.gr Blog

Έρχεται η ώρα του ύπνου και πάντα αγχωνόμαστε για το πώς θα καταφέρουμε να κοιμήσουμε το μικρό μας!!

Γνωρίζατε ότι τα μωρά κοιμούνται 15 με 20 ώρες την ημέρα; Πέρα από ευχαρίστηση, είναι μια σημαντική ανάγκη για το παιδί, γιατί με τον ύπνο ανακτά τις δυνάμεις του και χαλαρώνει!

Εμείς σας προτείνουμε κάποια μικρά κολπάκια για εύκολες και ονειρεμένες “καληνύχτες”…

Στο νεογέννητο μωρό δεν μπορείτε να “επιβάλλετε” κάποιο πρόγραμμα ύπνου. Έχει ανάγκη από την ζεστή αγκαλιά σας και από την συνεχή επαφή με τον φροντιστή του. Γι’ αυτό καλό είναι να κοιμάται δίπλα σας, στο ίδιο κρεβάτι με την μαμά ή σε κρεβατάκι κολλητά με το δικό σας κρεβάτι.

Να έχετε στο μυαλό σας ότι το νεογέννητο μωρό είναι δύσκολο να κοιμηθεί με συνεχόμενο ωράριο, σίγουρα θα πεινάσει, θα θέλει να θηλάσει, θα χρειάζεται την αγκαλιά σας.

Ακόμα, οι βόλτες σίγουρα είναι ό,τι πιο χαλαρωτικό για να ανακουφίσουν το μικρό σας μωρό από κολικούς και να νιώσουν ασφάλεια μέσα στην αγκαλιά σας.

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια καθημερινή ρουτίνα/τελετουργία στο πρόγραμμα του μωρού σας. Παίξτε κάποιο παιχνίδι με το μωρό σας, κάντε το μπάνιο και ταΐστε το ώστε να κοιμηθεί εύκολα!

Extra Tip: Δημιουργήστε στο μωρό σας ασφάλεια και εξασφαλίστε του την άνεση και την αγάπη που χρειάζεται ένα νεογέννητο.

1 σχόλιο

  1. Ο ύπνος του μωρού είναι δύσκολη υπόθεση και το άρθρο δίνει πολύ σωστά tips. Πρέπει όμως όχι απλά να θέλουμε να κοιμήσουμε το παιδί, αλλά και να κάνει καλό ύπνο. Το στρώμα παίζει σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο και το βοηθάει να κοιμάται καλύτερα και πιο ήρεμα.Το δικό μας το πήραμε από εδώ σε προσφορά και έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι https://elitestrom.gr/proionta/brefika-stromata/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *