0

Επιχείρηση: Παιδική Ντουλάπα!!

Επιτέλους, βρήκαμε κάποιους τρόπους να οργανωθεί ένα “βουνό” με ρούχα και να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε όσο πιο κατάλληλα γίνεται την παιδική γκαρνταρόμπα!!

Δείτε τις χρυσές συμβουλές που θα βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους να οργανώσετε άψογα την ντουλάπα σας:

  1.  Ξεκινήστε από τα δύσκολα. Αδειάστε όλη την ντουλάπα και τα συρτάρια του παιδιού. Ελέγξτε τι μπορεί να φορέσει και τι δεν χρειάζεται.
  2. Αρχίστε να κάνετε ομαδοποίηση τα ρούχα και τα αντικείμενα: Ξεχωρίστε τις μπλούζες, τις φούστες, τα σετ φόρμας, τα παντελόνια.
  3. Τοποθετήστε τα ρούχα και τα αντικείμενα από κάθε δραστηριότητα του παιδιού σε ξεχωριστά καλάθια.
  4. Γράψτε πάνω στα καλάθια και στα κουτιά ετικέτες και αυτοκόλλητα για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται όλα τα αντικείμενα.
  5. Τα παπούτσια βάλτε τα σε ειδικά κουτιά, ταξινομημένα ανά ζευγάρι ώστε να μην λερώνουν την ντουλάπα και τα υπόλοιπα ρούχα.
  6. Μην κρατάτε ό,τι πλέον δεν πρόκειται να φορέσει ή του έχει μικρύνει, γιατί έτσι μαζεύεται ένας τεράστιος όγκος ρούχων που δεν μπορείτε ούτε να τα οργανώσετε ούτε να ταξινομήσετε κατάλληλα.

Γονείς και παιδιά, μπορείτε να τακτοποιείτε τα καθημερινά σας ρούχα και κάθε μέρα να κάνετε λίγες δουλειές στις ντουλάπες σας, ώστε να μην μαζεύονται όλα τα ρούχα παντού και να απολαμβάνετε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί!

Τέλος, θυμηθείτε ότι όσο τα ρούχα μένουν έξω από την ντουλάπα ή μπερδεμένα, σκονίζονται ή λερώνονται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *